+4 021 332 49 91
info@arthroline.ro

ArthroIntens Plus

Arthro Intens Plus lichid – COMANDA ACUM

Supliment alimentar

 Arthro Intense Plus lichid conține o combinație formulată cu grijă si bine echilibrată de nutrienți de calitate Premium:

Glucozamină si Condroitină – vitali pentru sistemul osteoarticular. Glucozamina este produsă in mod natural in organism si joacă un rol important in construcția cartilajelor şi în funcționarea normală a articulațiilor. Condroitina intra în structura cartilajelor şi are rolul de a menține elasticitatea, suplețea si flexibilitatea articulațiilor. Acidul hialuronic intră în structura țesuturilor întregului corp: este concentrat in fluidele sinoviale, in valvele cardiace, la nivel ocular, intră în compoziția țesutului conjunctiv si a cartilajelor.

 

 

 

Forma de prezentare:

CUTIE X 30 fiole cu câte 22,5 ml= 675 ml (greutate netă)

sau

CUTIE X 7 fiole cu câte 22,5 ml=157,5 ml (greutate netă)

Ingrediente: apă purificată; suc concentrat de cireșe (Prunus avium); îndulcitori: fructoză, ciclamat de sodiu, acesulfam de potasiu, zaharină; suc concentrat coacăze negre (Ribes nigrum); sulfat de condroitină – 4%; D-clorhidrat de glucozamină (crustacee) – 4%; potentiator de aromă: vişine; hialuronat de sodiu 0,2%; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; emulsifiant: ulei rafinat de palmier.

Valori nutriționale la 100ml la 1 fiola de 22,5ml
valoare energetică 496 kJ/116kcal 111kJ/26,3kcal
grăsimi <0,1g <0,1g
din care — acizi grași saturați <0,1g <0,1g
glucide 26,1g 5,9g
din care — zaharuri 20,0g 4,5g
proteine 2,7g 0,6g
sare 0,557g 0,125g
Acid hialuronic 208 mg 50 mg
Clorhidrat de glucozamină 4444 mg 1000 mg
Sulfat de condroitină 4444 mg 1000 mg

Mod de utilizare: 1 fiola pe zi.

Se poate consuma diluată sau nediluată. A se citi instrucțiunile înainte de utilizare.

Instrucțiuni: Sistem bifazic. Fiola menține ingredientele active separate pentru asigurarea calității si eficacității. Ȋnaintea utilizării rotiți capacul fiolei in sensul acelor de ceasornic până când inelul se rupe si apoi îl rotiti până la capăt. Agitați bine fiola. Deschideți normal. Acum Arthro Intense Plus lichid este gata de consum.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiască o dietă variată si echilibrată şi un stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor mici.

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de razele directe ale soarelui.

Producator: ProNovis GmbH Consumer Health Care, Infanterienstr. 19, 80797, Munchen, Germany

Deținător de notificare: Pharma Vision Plus SRL, B-dul Metalurgiei 130E, Sector 4, Bucureşti

 

Contraindicat persoanelor alergice la crustacee sau la oricare dintre ingredientele produsului. A se administra cu prudență copiilor şi femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi în caz de astm bronşic şi diabet. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Poate interacționa cu insulina şi cu anticoagulante cumarinice la administrare concomitentă.

Supliment alimentar cu îndulcitori.