+4 021 332 49 91
info@arthroline.ro

ArthroHyal Inject

Arthro Hyal inject – COMANDA ACUM

Gel intraarticular – Hialuronat de sodiu 2,2% – 1 seringă conține 44 mg / 2 ml

Direct și rapid!

Pentru pacienții ce prezintă dureri și pentru cei cu mobilitate articulară limitată cu modificări degenerative și traumatice în articulații.

Greutate moleculară mare – Acid Hialuronic: 1,5 – 1,8 mln daltoni

Hialuronat de sodiu obţinut prin fermentaţie, non-alergenic

Conținut ridicat de ingredient activ: 2,2% x 2 ml: 44 mg Hialuronat de sodiu per seringă

Ȋmbunătățeşte proprietățile vâscoelastice ale lichidului sinovial

Rezultate impresionante în reducerea durerii

Pentru toate articulațiile sinoviale

3 injecții pe ciclu de tratament, cate una pe saptamana timp de 3 saptamani

Ce conține Arthro Hyal:

1 ml de soluție conține 22 mg hialuronat de sodiu de origine fermentativă.

Arthro Hyal este o soluție sterilă, vâscoasă, apirogenă, apoasă, tamponată cu pH 7,2. Produsul, Hialuronat de sodiu 2,2% este obținut prin fermentație şi utilizat pentru a îmbunatați vâscozitatea intraarticulară, acesta a fost supus sterilizării cu abur, procedură pentru produsele injectabile.

Indicații terapeutice – Arthro Hyal inject este un substituent al lichidului sinovial. Se poate administra pacienților ce prezintă dureri, mobilitate articulară limitată şi modificări degenerative și traumatice în articulația genunchiului sau în alte articulații sinoviale.

Doze şi mod de administrare – O seringă injectată in articulaţia afectată. La nevoie se pot administra 2 sau 3 fiole pe ciclu de tratament – 1 fiola/săptămâna- timp de 3 săptămâni.

Produsul se administrează prin injecție intraarticulară – se pot trata simultan mai multe articulaţii.

Efectele benefice ale tratamentului cu injecţii intraarticulare sunt menţinute timp de cel puțin 6 luni; tratamentul poate fi repetat în funcţie de necesitate.

Arthro Hyal este un dispozitiv medical. A se administra doar de către un medic.

Proprietăți şi mecanism de acțiune

Lichidul sinovial conține acid hialuronic, o substanță care asigură vâscoelasticitatea lichidului și permite mișcări fiziologice nedureroase datorită proprietăților sale de lubrifiere și de absorbție/amortizare a șocurilor; în plus, lichidul sinovial furnizează substanțe nutritive cartilajului.

În prezența bolii degenerative, vâscoelasticitatea lichidului sinovial este semnificativ redusă, ceea ce limitează mobilitatea articulară, provoacă dureri și deteriorează cartilajul.

Suplimentarea lichidului sinovial prin injecții intraarticulare cu acid hialuronic purificat îmbunătățește proprietățile vâscoelastice ale lichidului sinovial: după tratamentul cu 1 injecţie intraarticulara, mobilitatea articulaţiei este îmbunătățită iar durerea leziunilor degenerative este redusă.

Producator: ProNovis GmbH Consumer Health Care, Infanterienstr. 19, 80797, Munchen, Germany